DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Slimme stagiair Software Engineering gezocht bij DSE Software

DSE Automatisering is per direct op zoek naar een 

stagiair Software Engineering

Ben jij precies die bevlogen en slimme developer die wij zoeken?

 

De werkdag van onze HBO ICT stagiair ...

Binnen DSE Automatisering behoor je tot de kern van het bedrijf. Je begint de dag met de dagstart samen met je teamgenoten voor je project. Daarna ga je aan slag met programmeren. Je product wordt gereviewed en getest. Je stemt waar nodig af met de klant.

Je werkt met de nieuwste technieken. De ervaren developers helpen je op weg en zijn een steun tijdens je afstudeerstage. Je werkt aan klantopdrachten of samen met collega’s aan de verbetering van de kwaliteit van onze eigen producten.

 

DSE Automatisering biedt jou …

 

DSE Automatisering zoekt een stagiair die …

 

Over DSE Automatisering

DSE Automatisering is een toonaangevend en innovatieve automatiseerder in de Noordelijke Randstad. We staan dagelijks met een glimlach klaar voor zowel regionale ondernemingen als landelijk opererende bedrijven en aansprekende multinationals.

We werken o.a. voor KLM, BUKO, Artsen zonder Grenzen, Tentoo, Centric en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. We zijn trots dat zo’n beetje alle bedrijven die hier eenmaal binnen zijn gestapt nog steeds van onze diensten gebruikmaken.

Hiervoor zijn al onze collega's verantwoordelijk. Slimme en gedreven DSE’ers die met elkaar tot aansprekende en innovatieve teamprestaties -en oplossingen- komen.

 

Dat is DSE.

 

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar

 

Ben jij die ene slimme developer die we zoeken?

Overtuig ons (vergeet niet om je CV mee te sturen ...) naar r.vissers@dseautomatisering.nl