DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

De DSE specialisten

De kwaliteit van een ICT bedrijf als DSE Automatisering wordt met name bepaald door de mensen die er werken. Ze zijn niet alleen kundig in hun eigen vakgebied, maar ook betrokken bij hun werk en hun klanten. Bovendien zijn ze stuk voor stuk betrouwbaar en bevlogen om het beste uit zichzelf te halen.

Inmiddels ruim 50 ervaren specialisten

DSE Automatisering hecht aan duurzaamheid. Niet alleen in het gebruik van materialen. Maar vooral in de relaties met opdrachtgevers en medewerkers. De gestage groei heeft DSE gemaakt tot het bedrijf dat het nu is. Een aansprekende allround ICT specialist in de regio IJmond, Alkmaar en Haarlem. Met inmiddels ruim 50 medewerkers behoort het bedrijf bovendien tot de grotere automatiseerders.

Bedrijven en expertises

De kennis binnen het bedrijf is breed. Met achtergronden in informatica, elektrotechniek, werktuigbouw, logistiek en wiskunde worden de verschillende functies in het bedrijf ingevuld. De expertises worden ingezet in twee bedrijven binnen DSE Automatisering: DSE Software en DSE Services.

De koppeling van kennis, ervaring, betrokkenheid en drive maken van DSE Automatisering een dynamisch bedrijf dat goed in staat is alle voorkomende ICT vraagstukken te doorgronden en op te pakken.

Werken bij of met DSE Automatisering

Als je onderdeel wil uitmaken van ons bedrijf kun je kijken of we momenteel vacatures beschikbaar hebben.

Als u op zoek bent naar een ICT bedrijf voor kantoorautomatisering of het ontwikkelen van software dan maken we graag – vrijblijvend – kennis. We kunnen trots vertellen over wat we doen en gedaan hebben. Maar liever luisteren we naar uw verhaal en de reden achter uw interesse om mogelijk van onze expertise gebruik te maken.

Contact

DSE AUTOMATISERING

Schieland 9, 1948 RM Beverwijk


DSE IT-SERVICES

Telefoon
0251 - 278 990
E-mail
Website
K.v.K.
34145075

DSE SOFTWARE

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150

10FORIT

Telefoon
088 - 00 16 604
E-mail
Website
K.v.K.
34320848

Provisior

Telefoon
0251-260 680
K.v.K.
28108098