DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Over ons

Het DSE DNA

Wat maakt een bijzonder bedrijf zo bijzonder? Wie het DNA van DSE kent, begrijpt waarom opdrachtgevers en werknemers loyaal en betrokken zijn.

Van aanvang tot ambitie

In 1988 startte Cees Duivenvoorde met het leveren van computers en het schrijven van computerprogramma’s. Duivenvoorde Software Engineering B.V. was de basis van het huidige DSE Automatisering. In de loop der jaren heeft Cees zichzelf en het bedrijf weten te ontwikkelen tot een in de regio vooraanstaand en betrouwbaar leverancier van diensten en producten op het gebied van automatisering. De verhuizing in 2008 naar een nieuw pand bood ruimte voor verdere en duurzame groei van zowel aantal opdrachtgevers als medewerkers.

 

Onderscheidend vermogen

Waar bedrijven tegenwoordig kunnen kiezen uit een groot aanbod van specialisten is onderscheidend vermogen essentieel. DSE Automatisering staat voor ‘Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar’. Daardoor kan gestaag worden gebouwd aan de loyale groep specialisten als medewerkers en opdrachtgevers. Duurzaamheid is niet alleen van toepassing op de voor het bedrijfspand gebruikte materialen en voorzieningen.

Kwaliteit voorop

DSE Automatisering staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Van de keuze voor partners voor hardware en software tot het aantrekken van de allerbeste specialisten op hun vakgebied. Bij alle beslissingen en keuzes is kwaliteit de meest belangrijke en richtinggevende factor.

De DSE Bedrijven

Binnen DSE Automatisering zijn 4 bedrijven actief. Ieder bedrijf kent haar eigen aanbod van diensten en producten. Het complete IT-producten aanbod maakt DSE tot een aantrekkelijke partner voor uw automatisering.

DSE Software: maatwerk softwareontwikkeling
DSE Software ontwikkelt maatwerksoftware om bedrijfsprocessen te optimaliseren. DSE Software luistert, inventariseert, adviseert, ontwikkelt, implementeert en onderhoudt. Alles in het kader van een perfecte oplossing op maat.

DSE IT-Services: kantoorautomatisering, ICT beheer, databeheer, cloud hosting en informatiebeveiliging
DSE IT-Services helpt bedrijven met kantoorautomatisering. Van levering, installatie en beveiliging van computers en datanetwerken tot het onderhoud en het beheer van de systemen en apparatuur.

10ForIT: call center / contact center software
10ForIT is gespecialiseerd in het automatiseren van uitgaande communicatie voor bedrijven met grote groepen klanten in de sectoren incasso, marktonderzoek en zorg.
 

Provisior: end user self service portal Provisior
Provisior is dé web-based selfservice portal waarmee gebruikers en hun managers zelf IT-gerelateerde zaken kunnen aanvragen, goedkeuren en volledig geautomatiseerd beschikbaar gesteld krijgen zonder tussenkomst van de IT-afdeling.

Provisior is telefonisch (0251-260 680) en per e-mail bereikbaar. Bekijk ook de Provisior website!

Hulp nodig?

Hebt u nu hulp nodig en hebt u al telefonisch contact met ons opgenomen, dan vindt u hier de knop om de medewerker van DSE toegang tot uw computer te geven. Klik op de knop en volg de aanwijzingen van de DSE medewerker:

Start hulp van DSE

Contact

DSE AUTOMATISERING

Schieland 9, 1948 RM Beverwijk


DSE IT-SERVICES

Telefoon
0251 - 278 990
E-mail
Website
K.v.K.
34145075

DSE SOFTWARE

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150

10FORIT

Telefoon
088 - 00 16 604
E-mail
Website
K.v.K.
34320848

Provisior

Telefoon
0251-260 680
K.v.K.
28108098