DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Nieuws

Vernieuwing website Spare Rib Express

08/10/2018

Na een maand lang testen en optimaliseren heeft Spare Rib Express een volledig nieuwe website in leven geroepen. De website is op de vernieuwde huisstijl van het merk gebaseerd.

"Wij willen de consument een nóg betere bestelervaring geven en daarnaast een beter beeld geven van onze ware formule identiteit. De nieuwe website is ontwikkelt volgens de nieuwste technologie, algemene aanpassingen worden vanuit het content management systeem tegelijk met de kassa van de formule gewijzigd", aldus Commercieel Manager David Pinedo.

Effectief

In het afgelopen jaar is Spare Rib Express samenwerkingen begonnen met twee strategische partners die de formule goed ondersteunen op het online en ICT gebied. Internetbureau Bikkelhart specialiseert zich in online consumentengedrag. Sinds de testen is de kassa aanslag al 3 euro hoger geworden, en een 11% hogere conversie. Ook het uitstappercentage bij de checkout ligt bij deze website lager dan bij de voorgaande website.

"Onze softwareontwikkelingspartij, DSE Software, heeft het design van Bikkelhart gekoppeld aan onze backend en het geheel vanuit technisch vlak geoptimaliseerd. Daarnaast beschikken zij over een helpdesk die van 9.00 tot 21.00 beschikbaar is voor onze bezorgrestaurants. Dit zorgt ervoor dat wij franchisenemers ook buiten kantoortijden een betere ondersteuning kunnen bieden", aldus Pinedo.

 


Automatisch (be)sparen met SAM & Provisior: vriendelijk voor de portemonnee én de eindgebruiker

10/09/2018

De juiste software op het juiste moment tegen de juiste voorwaarden – op een zo voorspelbaar mogelijke wijze - bij de eindgebruiker brengen is een belangrijk ingrediënt voor effectief Software Asset Management (SAM). Organisaties die dat zoveel mogelijk geautomatiseerd én met maximale gebruikerstevredenheid realiseren zien hun investering in SAM snel terugverdiend.

De SAM tools & best practices van Crayon gecombineerd met Provisior – hét end user provisioning platform – vormen dit geoliede en hyper-kosteneffectieve geheel; de gebruiker die – binnen de kaders die de organisatie stelt en na de juiste management approval – zelf voor zijn eigen software en toegangsrechten zorgt, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. En is de software niet meer nodig of wisselt de gebruiker van functie? Dan worden zijn toegangsrechten automatisch genormaliseerd. Software die de gebruiker niet meer gebruikt wordt verwijderd (maar staat binnen een minuut ook weer op het bureaublad indien nodig) zodat de licentie voor een collega kan worden ingezet. Klinkt simpel en dat is het ook, zo zien wij in de praktijk.

Tijdens onze interactieve demonstratie “Automatisch be(sparen)” hoort én ziet u hoe het werkt én of het ook voor u zou kunnen werken.

Wie zou er moeten komen en waarom?:

Software Asset Managers, IT Managers, IT Architecten en andere IT professionals die – onder voortdurende verplichting om besparingen en efficiencyverbeteringen te realiseren - te maken hebben met het uitvoeren van en/of verantwoorden van investeringen in Software Asset Management, licentiebeheer, eindgebruikerstevredenheid, IT servicemanagement en/of de snelle uitrol en adoptie van nieuwe technologieën.

Aanmelden kan via Crayon

Belangrijkste agendapunten
Agenda (voorlopig):

 


Wat kunnen we doen om de SAM-voordelen te maximaliseren en tegelijkertijd de toekomst van SAM veilig te stellen?

21-06-2018

Wanneer we in gesprek gaan met organisaties krijgen we regelmatig te horen dat het bouwen van een SAM business case niet eenvoudig is. Organisaties die al wel volgens SAM best practices werken, worstelen soms toch met het in stand houden van de SAM business case binnen de organisatie. Het actueel houden en verbeteren van de business case is dan een nog grotere uitdaging.
Tijdens het Crayon Community Event gaan we als SAM-profesionals met elkaar in gesprek over het belang van een duurzame SAM business case.
Wat ons betreft doet het er niet toe of dit wordt bereikt door SAM best practices, tools of door gebruik te maken van andere IT-disciplines (zoals IT-security, ITSM of IT-procurement); Software Asset Management blijft constant in ontwikkeling en heeft een voortdurende wisselwerking op de veranderingen rondom cloud-, xaaS- en pay-per-use licentiemodellen, om er maar een paar te noemen.

 

Ook Provisior is als partner aanwezig bij het Crayon Community Event 2018. Schrijf u kosteloos als relatie van Provisior in via deze link.