DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Softwareontwikkeling

De ontwikkeling van maatwerksoftware is voor de programmeurs van DSE Software alledaags werk. Dat is wel zo prettig om te weten. Kennis van de laatste technieken en ontwikkeltools en ervaring met softwareontwikkeling is wel het minste dat u mag verwachten. Het gaat immers over uw bedrijf, uw medewerkers en uw data. Dat dient zorgvuldig en doordacht te gebeuren. En vooral ook samen.

Van specificatie naar eerste oplevering

Voordat de ervaren ontwikkelaars van DSE Software ook maar één regel code hebben geprogrammeerd is duidelijk wat er dient te worden gemaakt. De voor akkoord afgetekende functionele specificatie uit de eerdere informatieanalyse fase is de blauwdruk voor de programmeurs, testers en de DSE projectbegeleider. Het document is ook voor u als opdrachtgever leidend bij het beoordelen van de uiteindelijk werkende software.

Continuïteit gewaarborgd

Afhankelijk van de opdracht en omvang worden programmeerwerkzaamheden door één programmeur of door een team van meerdere ontwikkelaars uitgevoerd. Er wordt, ongeacht de samenstelling, gebruik gemaakt van een ontwikkelomgeving en methodiek die bij alle DSE programmeurs bekend is. Dit zorgt voor continuïteit en borging van de uiteindelijke kwaliteit.

Softwareontwikkeling blijft mensenwerk

Het laten maken van maatwerksoftware is en blijft voornamelijk mensenwerk. Het is dan prettig om te weten dat de DSE ontwikkelaars en testers allemaal betrokken zijn. Bezig om iets te maken waar ze niet alleen zelf trots op zijn, maar wat vooral hun opdrachtgevers verder en vooruit helpt.

Bij ontwikkeltrajecten langer dan een maand kiezen we voor een gefaseerde aanpak. Los van elkaar worden logische onderdelen opgeknipt, ontwikkeld en opgeleverd. Als het programmeren gereed is wordt er uitvoerig getest aan de hand van de functionele specificatie.

Na akkoord van de testers wordt de software vrijgegeven en kan dat door u als opdrachtgever worden beoordeeld. Als ook de klant akkoord is wordt de software opgeleverd en kan deze gebruikt worden. Een uitgebreide instructie aan de eindgebruikers behoort vanzelfsprekend tot de werkzaamheden aan het einde van het project.

Ook software laten ontwikkelen?

Als uw bedrijf ook software wil laten ontwikkelen en de werkwijze van DSE Software u aanspreekt, maken we graag kennis. Bel 0251-260680 voor een vrijblijvende kennismaking of stel uw vraag online buiten kantoortijd. Wij nemen dan snel contact met u op.

Contact

DSE SOFTWARE

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150