DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

Beheer en Onderhoud (SLA)

Naast het ontwikkelen van de software zelf, hecht DSE Software grote waarde aan de ondersteuning van onze opdrachtgevers na de oplevering. Nadat de applicatie is opgeleverd en de medewerkers zijn getraind in het gebruik ervan, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet naar wens functioneert of dat er wensen zijn om de software uit te breiden.

Op tijd heldere afspraken maken en deze nakomen

In een vroegtijdig stadium maakt DSE Software heldere afspraken over de beschikbaarheid (up time garantie), de snelheid waarmee storingsmeldingen (incidenten) worden afgehandeld en de wijze waarop verzoeken tot uitbreiding of aanpassing (changes) worden opgepakt. In een zogenaamd Service Level Agreement (kortweg SLA) zetten we al deze afspraken op papier. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf en geeft vooral duidelijkheid.

Gewaardeerd ticketsysteem voor supportaanvragen

DSE Software heeft een eigen ticketsysteem ontwikkeld waar klanten storingen (incidenten) of nieuwe wensen (changes) kunnen melden en deze van een prioriteit kunnen voorzien. De status van meldingen kan online worden gevolgd, zodat u continu weet waar u aan toe bent.

Onderhoud, beheer en uitbreiding van de software

Tijdens het gebruik van de software kunnen er wensen ontstaan om de software te laten uitbreiden of aanpassen. Dat kan ontstaan door veranderende externe regelgeving, nieuwe processen in het bedrijf, nieuw gebruikte bedrijfssoftware van derden die gekoppeld moet worden of door wensen naar aanleiding van het gebruik zelf.

In dit geval zullen de specialisten van DSE Software opnieuw starten met de informatieanalyse en het goed in kaart brengen van de Functionele Specificatie. Na het goed inzichtelijk hebben van de te ontwikkelen uitbreidingen van de software maken we een offerte en gaan we, na goedkeuring, aan de slag om de uitbreiding van de software te ontwikkelen.

Contact

DSE SOFTWARE

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150