DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

ICT diensten

Ondernemers tussen pak 'm beet Haarlem en Alkmaar die op zoek zijn naar een aanbieder van ICT diensten zijn bij DSE Automatisering aan het goede adres. Bij DSE IT-Services kunt u terecht voor IT diensten aangaande het aanleggen en beveiligen van bedrijfsnetwerken en werkplekken. Bij DSE Software zetten wij onze expertise en ervaring in voor softwareontwikkeling op maat.

Van analyse tot een efficiënt en effectief systeem

DSE Software pakt ieder vraagstuk grondig aan. Om processen soepel te laten lopen dienen mensen op de juiste plek over de juiste gegevens te kunnen beschikken. Bij vragen van opdrachtgevers kijken we dan ook eerst naar de bestaande situatie. Vervolgens brengen we knelpunten en bestaande datastromen in kaart. Tevens kijken we wat er wenselijk is om de eigen kantoornetwerken en werkplekken te verbinden met bedrijfssoftware van externe leveranciers.

Betrokken. En betrouwbaar

Soms volstaat een slimme interface. In een ander geval is er een complexer systeem nodig om uw medewerkers efficiënter en effectiever te kunnen laten werken. Automatisering blijft uiteindelijk een middel om een proces binnen uw bedrijf te faciliteren. Ieder bedrijf is anders. Iedere ICT oplossing is daardoor ook anders. We kijken wat voor uw bedrijf het beste is. Betrokken. En betrouwbaar.

Beheer en onderhoud op de applicaties

Voor alle maatwerksoftware maken we bovendien vooraf heldere afspraken over beheer en onderhoud. In een SLA (Service Level Agreement) zetten we alles op een rij, zodat verrassingen achteraf tot het verleden behoren.

Contact

DSE SOFTWARE

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150