DSE Automatisering

Duurzaam. Betrokken. Betrouwbaar.

DSE Software

DSE Software is specialist in softwareontwikkeling op maat. Hierbij helpen de specialisten van IT Services bedrijven bij het inrichten en beheren van IT-netwerken en werkplekken.

Ondersteunen van de bedrijfsvoering

Automatiseren zorgt voor ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Het raakt alle onderdelen van uw bedrijf. Communicatie met leveranciers en klanten, via interne netwerken of via internet. Het koppelen van data door middel van slimme interfaces moet het werken makkelijker en sneller maken. Software ontwikkeling is een vak waar we u graag meer over vertellen.

Van analyse tot beheer en onderhoud

DSE Software neemt u stap voor stap mee door een voor buitenstaanders vaak complex proces. Het is immers geen dagelijks werk. Vanuit een grondige analyse (IT infrastructuur, bedrijfsprocessen, aanwezige bedrijfssoftware, externe data), via een helder ontwikkelplan (functioneel ontwerp, projectplan) tot een gefaseerde realisatie en een helder en vooral ondersteunend beheer (SLA).

Slimme professionals en up-to-date ontwikkeltools

De IT’ers van DSE Software zijn ervaren in het oplossen van technische vraagstukken die bedrijfsprocessen raken. Ze werken met de nieuwste technologieën en zijn bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van data en de beveiliging ervan.

Zou u dat ook niet een vertrouwd gevoel geven om zorgeloos te kunnen werken? En daarbij wetend dat de techniek in handen is van een ervaren en betrouwbaar IT-bedrijf met mensen die weten waar ze het over hebben.

Bent u ook op zoek naar een IT-specialist? Iemand die uw specifieke business begrijpt en daar de best denkbare techniek op afstemt? We vertellen graag voor welke bedrijven we al jaren werken, maar luisteren vooral graag naar uw zorgen en wensen. Bel 0251-260680 en maak een afspraak of vraag online om een vrijblijvend gesprek om elkaar beter te leren kennen. We kijken er al naar uit.

Hulp nodig?

Hebt u nu hulp nodig en hebt u al telefonisch contact met ons opgenomen, dan vindt u hier de knop om de medewerker van DSE toegang tot uw computer te geven. Klik op de knop en volg de aanwijzingen van de DSE medewerker:

Start hulp van DSE

Contact

DSE SOFTWARE

Telefoon
0251 - 260 680
K.v.K.
34065150